Rëndësia e Aftësive të Buta
Webinare

Rëndësia e Aftësive të Buta

08-06-2022

Tematika e webinarit është: “Rëndësia e aftësive të “buta” për praktikantët për të patur sukses gjate praktikave profesionale në biznes”

Le të diskutojmë për aftësitë e buta që u nevojiten praktikantëve në bizneset ku shkojnë dhe se si mund t’i ndihmojmë ata që t’i zhvillojnë. 

Regjistrohu këtu: https://zoom.us/webinar/register/WN_H2ef61MyQUiAKwj5NsxqkA

Ndaje me miqte

Blog

3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës

3 Strategji: Si të ...

3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune

3 këshilla – Si ...

Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm

Këshilla praktike: ...