Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve?
Artikuj

Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve?

06-04-2022

Praktikantët nuk bëjnë pjesë në ndonjë kategori të veçantë tatimore. Megjithatë, ka një sërë rregullash tatimore që praktikantët dhe punëdhënësit e tyre duhet të marrin parasysh. Implikimet tatimore të një praktike janë të ndryshme në varësi të llojit të organizatës për të cilën studenti/nxënësi punon.

 

Kliko linkun më poshtë për të lexuar udhëzuesin:
Si të regjistrojmë një praktikant në sistemin e tatimeve

Ndaje me miqte

Blog

3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës

3 Strategji: Si të ...

3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune

3 këshilla – Si ...

Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm

Këshilla praktike: ...