Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit
Webinare

Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit

26-05-2022

Përgjegjësia sociale nga këndvështrimi i biznesit si motivim për praktikat profesionale përtej nevojës për burime njerëzore.

Promovimi i modeleve sociale pozitive drejt të mësuarit, të punuarit dhe krijimi i shembujve pozitivë në shoqëri duhet të jetë një nga prioritetet e çdo institucioni të përgjegjshëm dhe mbështetës.

Ndiqni regjistrimin e webinarit :https://vimeo.com/718199082

Ndaje me miqte

Blog

3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës

3 Strategji: Si të ...

3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune

3 këshilla – Si ...

Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm

Këshilla praktike: ...