Fuqizimi i marrëdhënies mes instruktorëve të praktikave profesionale në shkollë dhe instruktorëve në biznes
Webinare

Fuqizimi i marrëdhënies mes instruktorëve të praktikave profesionale në shkollë dhe instruktorëve në biznes

09-06-2022

Me pjesëmarrjen e instruktorëve dhe profesionistëve kemi diskutuar mbi mënyrat e duhura për të kuptuar nevojat e nxënësve në zhvillimin e praktikës profesionale.

Ndiqni regjistrimin e webinarit:

Link: https://vimeo.com/718197649

Ndaje me miqte

Blog

3 Strategji: Si të përgatitemi për tregun e punës

3 Strategji: Si të ...

3 këshilla – Si të silleni gjatë një eventi pune

3 këshilla – Si ...

Këshilla praktike: Si të ndërhyjmë gjatë takimeve online, pa u treguar të pasjellshëm

Këshilla praktike: ...