Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
10 aftësi akademike që duhet të përvetësoni për çdo profesion
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni nxënës apo student ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të identifikoni një set aftësish të zhvilluara në rrafshin akademik dhe si t'i përmirësoni ato për të pasur sukses në hapat e parë të karrierës suaj. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Fjorela Pahumi

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
aftësi akademike profesion aftësi kërkimore shkrimi aftësitë kompujterike mendimi kritik puna në grup aftësitë prezantuese vetëdisiplina menaxhimi i kohës multitasking pranimi i kritikave konstruktive

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik