Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

10 minuta

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni koordinator i marrëdhënieve me biznesin, mësues i praktikës, drejtues i njësisë së zhvillimit, nxënës apo përfaqësues biznesi, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të informoheni në lidhje me hapat që mund të ndiqni për krijimin e marrëdhënies shkollë-biznes, mirëfunksionimin e kësaj marrëdhënie, si dhe mënyrën e identifikimit të bizneseve potenciale për bashkëpunim. E gjithë kjo vetëm në 10 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Adela Danaj

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik