Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
5 mjete digjitale për mësimdhënien e diferencuar
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni mësues dhe keni interes të përmirësoni teknikat tuaja të mësimdhënies ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të njiheni me mjetet digjitale që mund të përdorni për të aplikuar në mënyrë efektive metodologjinë e mësimdhënies së diferencuar. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Irena Majko

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
mësim i diferencuar mjete digjitale

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik