Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Edukimi Mediatik: Si të lexojmë materialet mediatike?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Ky kurs i drejtohet çdo individi që dëshiron të informohet mbi mënyrat e të lexuarit të materialeve mediatike. Bota jonë digjitale është e mbushur me lajme të ndryshme nga shumë burime të paverifikueshme, të cilat na shtyjnë të dyshojmë nëse duhet të besojmë atë që lexojmë. Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të njiheni me rëndësinë e edukimit mediatik, rolin e medias së lirë, dhe se si ne mund të lexojmë produktë të tilla dhe ti diferencojmë ato nga lajmet e rreme. E gjithë kjo për më pak se 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Kristian Lika

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
edukimi mediatik media demokratike përdorues kritik lajme të rreme

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik