Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Etika në vendin e punës
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni studentë ose profesionistë të rinj që do të përballeni për herë të parë me ambjentin e punës apo dhe profesionisë që doni të mësoni më shumë rreth etikës si një vlerë e shtuar në punë. Në vetëm 15 minuta me anë të këtij kursi do të evidentoni rëndësinë e sjelljeve etike në vendin e punës si dhe cilat janë disa nga sjelljet që duhet të shmangni në vendin e punës. Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
etika vend pune sjellje etike

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik