Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Gjurma digjitale
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Ky kurs i drejtohet çdo individi, pavarësisht moshës, profesionit apo karakteristikave të tjera, pasi të gjithë ne duhet të informohemi dhe të ndërgjegjësohemi mbi atë që ne lëmë pas sa herë jemi aktivë në botën digjitale. Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të njiheni me konceptin e gjurmës digjitale sipas mënyrave të krijimit dhe përdorimit të saj, si dhe do të aftësoheni në zbatimin e mënyrave dhe teknikave për mirëmenaxhimin e kësaj gjurme. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Edlira Kola

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
gjurmë digjital të dhëna rrjete sociale veprim

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik