Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Identiteti digjital
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Kursi i drejtohet çdo individi, pavarësisht moshës apo profesionit pasi të gjithë duhet të informohemi dhe të ndërgjegjësohemi mbi identitetin digjital që krijohet për aq kohë sa jemi aktivë dhe ndërveprojmë në botën digjitale. Në këtë rrugëtim të shkurtër, do të njiheni me konceptin e identitetit digjital, si krijohet, si dhe disa teknika se si ta mbrojmë atë. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Pamela Meta

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
identiteti digjital siguria digjitale fjalëkalim

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik