Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Krijimi i komuniteteve virtuale të praktikave për nxënësit
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

10 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni mësues/e dhe jeni në kërkim të një mënyre interesante sesi të mbani nxënësit tuaj të angazhuar në diskutime rreth temave që ju trajtoni dhe të nxisni bashkëpunimin tek ata përtej orës mësimore, ky kurs është për ju. E gjithë kjo vetëm në 10 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Irena Majko

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
komunitet virtual i praktikave ndarje njohurish ndarje përvojash

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik