Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Mediat sociale për të rritur prezencën online të biznesit
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

10 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse aktualisht jeni një sipërmarrës/e apo po planifikoni të hapni një të tillë, ky kurs do t’ju pajisë me njohuritë bazë mbi mediat sociale dhe përdorimin e tyre për promovimin e biznesit tuaj online. E gjithë kjo vetëm në 10 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Irena Majko

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
media sociale prezencë online biznes sipërmarrje

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik