Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Ndërtimi i empatisë online
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse kërkoni të arrini zhvillimin personal, pavarësisht statusit apo profesionit tuaj, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të identifikoni konceptin e empatisë online, të vlerësoni disa mënyra se si të ndërtojmë empatinë online, si dhe të renditni disa mënyra se si të arrijmë empatinë nëpërmjet mjeteve digjitale. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
zhvillim profesional empati bashkëpunim interaktivitet empatik kultivim

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik