Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Përdorimi i Burimeve të Hapura Edukative (OER)
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

16 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni mësimdhënës apo nxënës ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të zbuloni se ç’janë OER-të, të identifikoni rëndësinë e përdorimit të tyre, si dhe cilat këshilla të merrni në konsideratë në përzgjedhjen e tyre. E gjithë kjo vetëm në 16 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
burime të hapura edukative burime të besueshme bashkëpunim komunitet virtual

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik