Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Diversiteti dhe Gjithëpërfshirja në vendin e punës
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

25 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni individë në kërkim të një pune, të punësuar apo punëdhënës ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund zhvilloni aftësitë dhe njohuritë rreth koncepteve të diversitetit dhe gjithëpërfshirjes, si dhe të përmirësoni qëndrimin tuaj kundrejt njerëzve me profile të ndryshme në vendin e punës. E gjithë kjo vetëm në 25 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Irena Majko

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
gjithëpërfshirja diversiteti paragjykimet e pavetëdijshme vendi i punës

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik