Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Përgatitja për Intervistë Pune II
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni individë në kërkim të punës suaj të parë dhe hasni vështirësi në të kuptuarit se si duhet të përballeni në intervista pune, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të mund të përfitoni njohuri se si të përgatiteni për pyetjet më të shpeshta që zhvillohen nga rekrutues të kompanive të ndryshme. Nëpërmjet tri episodeve, ju do të merrni informacion me shembuj konkretë se si zhvillohen intervistat e punës dhe se në ç'pika duhet të bazohen përgjigjet tuaja.
Autorët e Kursit

Kristian Lika

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik