Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Pronësia Intelektuale
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të mësoni më shumë për konceptin e pronësisë intelektuale dhe sesi ta mbroni atë. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Rafaela Kolaj

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
të drejtat e autorit marka tregtare dizajn patenta

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik