Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Roli i lidershipit në mësimin e kombinuar
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse keni një funksion drejtues në shkollë, apo jeni drejtues departamenti, koordinator i kurrikulës, koordinator i ZHVP, koordinator i NjZh, koordinator i Orientimit në Karrierë, dhe jeni të interesuar për të ditur më shumë mbi rolin dhe përgjegjësitë tuaja në kuadër të mësimit të kombinuar, si dhe hapat që duhet të ndjekim për të zhvilluar një strategji për zbatimin e mësimit të kombinuar në institucion arsimor, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të aftësoheni në përmbushjen me sukses të detyrave tuaja në raport me këtë modalitet mësimor inovativ. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
mësim i kombinuar lidership strategji aftësi

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik