Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të hartojmë rezultate të nxëni efektive?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni një mësimdhënës i interesuar për të ditur më shumë mbi mënyrën e duhur të hartimit të rezultateve të të nxënit, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të aftësoheni në përpilimin e rezultateve efektive të të nxënit në kuadër të procesit mësimor. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Edlira Kola

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
rezultat të nxëni material mësimor njohuri aftësi

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik