Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të mbroni postën tuaj elektronike (emailin)?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Për të gjithë ju që jeni të interesuar për të identifikuar rëndësinë e sigurisë digjitale sidomos gjatë përdorimit të emailit si dhe për të përvetësuar përdorimin e disa mekanizmave mbrojtës, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, vetëm 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Pamela Meta

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
email posta elektronike siguria digjitiale spam phishing

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik