Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të përpilojmë një CV cilësore?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni të rinj, nxënës ose studentë që aplikoni për hërë të parë për të gjetur punë por dhe nëse jeni profesionistë në kërkim të një pune të re, ky kurs është për ju! Në përfundim të tij, do të jeni të aftë të evidentoni rëndësinë e shkrimit të një CV-je cilësore dhe si të përgatisni një të tillë. E gjithë kjo në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Pamela Meta

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
CV aplikim për punë pozicion pune

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik