Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të përzgjedhim burime të besueshme informacioni?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

10 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni studentë, kërkues të rinj apo dhe mësues që konsultoni materiale të ndryshme për shkrimin e një artikulli apo dhe për përgatitjen e materialeve mësimore ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër. Në vetëm 10 minuta ju do të mund të identifikoni kriteret e përzgjedhjes së burimeve të besueshme të informacionit duke e bërë në këtë mënyrë më të lehtë kërkimin tuaj. Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Pamela Meta

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
burime informacioni kategori informacioni audienca e synuar informacion i besueshëm

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik