Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të realizojmë një prezantim të suksesshëm online?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Ky kurs u drejtohet mësimdhënësve, trajnuesve, punonjësve të fushave të ndryshme, drejtuesve të bizneseve, studentëve, si dhe individëve të tjerë të interesuar për të mësuar më shumë mbi veçoritë e një prezantimi mbresëlënës online. Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të njiheni me disa prej aspekteve kryesore që duhet të mbani në konsideratë në kuadër të një prezantimi online, si në fazën përgatitore, edhe gjatë zhvillimit të tij, si dhe do të aftësoheni në zbatimin e disa teknikave të posaçme. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
prezantim online audiencë pajisje

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik