Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të rritim vetëbesimin : teknika në 12 minuta
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

12 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni të interesuar për të ditur më shumë rreth hapave që mund të ndjekim për të ndërtuar dhe përmirësuar vetëbesimin, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të evidentoni karakteristikat e një personi me vetëbesim, të listoni disa hapa se si të ndërtoni vetëbesimin, të ndërtoni një plan për përmirësimin e vetëbesimit. E gjithë kjo vetëm në 12 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
vetëbesim përmirësim vetëvlerësim siguri vetëfajësim

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik