Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të shkruajmë një artikull shkencor?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni studentë, kërkues të rinj shkencor, doktorantë, etj., ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të identifikoni hapat e një artikulli shkencor, të dalloni karakteristikat e elementëve të një artikulli shkencor, të ndërtoni trupin e një artikulli shkencor me të gjithë komponentët përbërës, të identifikoni rregullat e editimit të artikullit. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
artikull shkencor shkrim i punimit përmbajtje rezultate përgjigje editoriale

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik