Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të shkruajmë një email?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

25 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Ky kurs i drejtohet çdo individi, pavarësisht moshës, profesionit apo karakteristikave të tjera, pasi të gjithë ne duhet të aftësohemi në shkrimin e një email-i profesional. Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të njiheni me strukturën që duhet të ndiqni gjatë shkrimit të një email-i, si dhe me disa formate të gatshme për t'ju ardhur në ndihmë. E gjithë kjo vetëm në 25 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Fjorela Pahumi

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
email struktura e një email-i komunikimi online komunikimi me email

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik