Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Si të sillemi në ditën e parë të punës?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni në kërkim të një vendi pune apo në prag të një pune të re, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të përvetësoni teknika dhe këshilla për t'i aplikuar në ditën tuaj të parë në pune, për një fillim sa më të mbarë. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Edlira Kola

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
dita e parë e punës koleg prezantim komunikim pyetje

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik