Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Siguria digjitale gjatë mësimdhënies online
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni mësimdhënës ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të identifikoni rëndësinë e sigurisë dixhitale, të evidentoni disa mënyra se si institucioni arsimor mund të kontribuojë në sigurinë dixhitale, si dhe të aftësoheni në zhvillimin e një ore mësimore bazuar në rregullat e sigurisë dixhitale. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
mësimdhënie siguri digjitale të dhëna personale identitet personal politika sigurie

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik