Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Stresi në vendin e punës: Si të veprojë një drejtues?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

20 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni drejtues apo menaxher i një kompanie, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të aftësoheni në identifikimin e rasteve të stresit në mjedisin tuaj të punës, si dhe në aplikimin e qasjeve efektive për të ulur nivelin e stresit te punonjësit tuaj. E gjithë kjo vetëm në 20 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Edlira Kola

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
5
Fjale kyce
stress vendi i punës punonjës drejtues

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik