Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Zhvillimi i një mikrokursi online
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

30 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni sipërmarrës; mësimdhënës; mentorë në biznese; përfaqësues projektesh/programesh zhvillimi; nxënës, studentë etj., ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër ku do të mund të konceptoni strukturën e një mikrokursi online bazuar në modelin e dhënë; si dhe të hartoni materialin bazë për zhvillimin e një mikrokursi online. E gjithë kjo vetëm në 30 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Ornela Hasrama

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
5

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik