Gjej dhe ndiq pasionin tënd

Aftësohu me kurset e praktika.al

30+ kurse për të eksploruar
Zhvillimi i qëndrueshëm: Çfarë duhet të di?
5
Praktika.al
Ofruar nga Praktika.al

15 minuta

Fillestar

Falas

Mbi Kursin
Nëse jeni të interesuar për të ditur më shumë mbi zhvillimin e qëndrueshëm, ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim të shkurtër, ku do të përvetësoni konceptet kryesore të zhvillimit të qëndrueshëm dhe mënyrat se si ju mund të kontribuoni, si qytetar i përgjegjshëm, në arritjen e tij. E gjithë kjo vetëm në 15 minuta! Nëse vendosni të ndiqni këtë kurs, në fund të tij do të vlerësoheni me një certifikatë. Suksese!
Autorët e Kursit

Edlira Kola

Ofruar nga
Praktika.al

Praktika.al

Vlerësime
5 nga 5
Fjale kyce
zhvillim i qëndrueshëm zhvillim ekonomik, barazi sociale mjedis objektiv

Praktikohu në kurse të tjera

Mësimi i bazuar në probleme

Mësimi i bazuar në probleme

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Krijimi i marrëdhënies biznes-shkollë

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Gjithëpërfshirja dhe aksesueshmëria në mësim

Njoftohu në email për kurset më të reja në praktika.al

Regjistrohu te buletini Elektronik